Eten

header

Eten @ Thomas

7 dagen per week eten bij Thomas ! Zaterdag, zondag, maandag, dinsdag en donderdag serveren wij onze beroemde Biefstuk , de beste en bekendste biefstuk van Noordwijk. Woensdag & Vrijdag: geserveerd in een pannetje op tafel met salade, frietjes, knoflook/kruidensaus en stokbrood :Entrecôte! Wij vinden het fijn om te weten wie er komt, dus als u uw bezoek wilt aankondigen, graag!

06 20 66 32 34

Beste Gasten van Proeflokaal Thomas.

Het wachten is beloond! Per 1 Juni mogen wij beperkt open door de versoepeling van de RIVM richtlijnen voor de horeca mbt COVID 19. We gaan rekening houden met de richtlijnen en de 1,5 meter regel en kunnen dan maximaal 20 gasten per shift ontvangen.

LET WEL : Alleen met een reservering bent u welkom om bij ons te komen eten.

Doordat Proeflokaal Thomas ook een barfunctie heeft, zal het door de opgelegde regels van de overheid niet mogelijk zijn om aan de bar iets te komen drinken, alleen zitplaatsen! (hoge boetes en zelfs sluiting zal het gevolg zijn als wij dit wel doen).

De nieuwe regels zijn als volgt :

  1. Telefonisch reserveren is verplicht, (06 20 66 32 34), vanaf het terras bellen kan ook als u dat nog niet gedaan had….., u ontvangt een bevestiging per sms/app met onze maatregelen.
  2. Reserveren is alleen mogelijk met maximaal 4 personen per tafel. uitzondering daarop zijn kinderen jonger dan 13 jaar.
  3. Wij werken met 3 zittingen, 17.45 / 19.00 / 20.15 uur.
  4. Bij binnenkomst vragen wij u of u verschijnselen heeft van griep, keelpijn of verkoudheid. Uiteraard bent u niet welkom als u deze verschijnselen heeft.
  5. Wij hebben bij binnenkomst een desinfectie tafel waar u van gebruikt dient te maken.
  6. De barfunctie komt te vervallen, alleen zitplaatsen!
  7. Onze openingstijden zijn van 17.00 uur tot 22.00 uur.
  8. Wij vragen u bij voorkeur per pin te betalen.

Indien de regels van het RIVM aangepast worden (positief of negatief) zullen wij ons hieraan conformeren. Wij hopen op, en verwachten dat we kunnen rekenen op uw begrip.

Tot snel !

Team Proeflokaal Thomas

Scroll naar top